hoe muziek video ‘ s worden gemaakt

hoe muziek video ' s worden gemaakt

De aggregator van op het internet muziek markt is minder bekend, maar zeer belangrijk in. Het communiceren van de muziek naar de alle digitale dienst, de iTunes store, of streaming sites als Spotify of Deezer. Ook helpen om op YouTube het hoger inkomen kan worden bereikt, worden campagnes georganiseerd, geven ze advies.

Wat is de aggregator?

Wat is de aggregator?De aggregator over meestal zelfs het algemeen belang een deel van gehoord, maar als een band een contract voor de release van de schijf, en je wilt om er te zijn voor de belangrijke online oppervlakken, u zal zeker voldoen. De aggregator knooppunten omdat digitale muziek “grote transacties”, als Bodrogi, András digitale muziek business expert neer op het

Nummer+Auteur van de blog. De manier waarop de CD ‘ s moeten worden geleverd aan de winkels, de muziek bestanden ook op een of andere manier hun weg naar itunes, Spotify, Deezer, Amazon, of de verschillende mobiele bedrijven hebben inmiddels hun eigen diensten catalogus, enz. Voor deze, het opnemen van geluid auteursrecht eigenaar, je hoeft niet kloppen kunt u de mp3-bestanden: dat nodig is om gebruik te maken van een aggregator.

Op zich is dit geen eenvoudige taak, want de muziek en het imago van bestanden in het juiste formaat moet worden verzonden naar de metadata leveren, moet u de ISRC-code (hier hebben we geschreven in detail), enz. Naast de aggregator verdere diensten die zij aanbieden. Aangezien in het algemeen, het aandeel van de verkoop van leven (zie hieronder), hebben zij een belang bij zo succesvol mogelijk door de gedistribueerde content. Dat is de reden waarom de hoogtepunten is gericht om de verschillende aanbieders en YouTube-kanalen management, online en radio campagnes gepland, een breed scala van advies te helpen.

De situatie in hongarije vier aggregator door middel van een quiz. De WMMusicDistribution (WMM) sinds 2008 werkt, is de eerste distributeur in het land was, en waarschijnlijk nog steeds het meest bekend. Meer dan 250 eigenaren (onafhankelijke uitgever, de kunstenaar) opnemen van de behandeling, met inbegrip van de tank val, de Punnany Massief of Nótár Maria; of, bijvoorbeeld, de 1G Records. Het bedrijf aan de zijde van Gallasz Enik beantwoord.

De Nummers.nl is voornamelijk van hongaarse muziek digitale winkel die bekend staat als, maar aggregator als het werkt. Wie ze contracten, u kunt ervoor kiezen om gewoon op te slaan als een Songs gebruiken.nl-t en andere aggregator met contracten (of iemand), of ook op andere vlakken ook die zij leveren de muziek. Van Biljarszki Emil antwoordde.

muziek video ‘ s zijn wat ze moet aantrekken van de kijker vandaag

muziek video ' s zijn wat ze moet aantrekken van de kijker vandaagGeloven Digitale internationaal bedrijf, dat is de hongaarse vertegenwoordiging. In hongarije en in de regio voor uitgevers en bands ook zijn aanbestedende; alle met een drie-koppig team overeenkomst, zowel van Parijs, maar Jehan Paume, engels in contact met hen, en de diensten van de lokale vertegenwoordigers (dit is de directe beschikbaarheid). Vragen die hij beantwoord.

De Stereo-Netwerk is in eerste instantie de Magneoton en Exclusieve Muziek voor ongeveer 15 grote repertoire van de behandeling (zoals artiesten, zoals Vijf, Lippenstift Magdalena, hij werkt Gigi), en meestal uitgegeven met contracten, maar als je potentiële artiest, album, maak dan een uitzondering, en in de toekomst van plan om uit te breiden repertoire; deze zijn het e-mailadres dat u ze kunt bereiken. Oláh Viktor beantwoord op hun deel.Delen

De hongaarse aggregator, elk van de winst-en na delen van de medecontractant. Deze partner precies geformuleerd, het opnemen van geluid eigenaar van de auteursrechten; copyright release in het geval van typisch de band of achter een soort rechtspersoon. Wmm u standaard overeenkomsten, dat wil zeggen,

“de catalogus grootte zal niet van invloed zijn op het delen van een album met een band met dezelfde voorwaarden bieden wij dan een ernstige catalogus met label”. De basis van de boekhouding door de serviceprovider, het totale bedrag, dat zij niet in mindering brengen extra kosten; Gallasz Enik volgens de overeenkomst vóór het is belangrijk te verduidelijken dat het opgegeven percentage van de tijd dat je van toepassing zijn. Hetzelfde geldt voor de Nummers.nl: iedereen is 15 procent aandeel. Het Geloof Digitalt, echter, kregen we een antwoord: “het percentage is voor discussie. Uiteraard hoger als je een kunstenaar wij een contract, alsof het een groter probleem, dat is te zeggen, 500-disk catalogus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *